Τι είναι το VPBX;

Το Virtual PBX είναι ένα εξελιγμένο τηλεφωνικό κέντρο στο cloud με όλες τις διαθέσιμες ψηφιακές λειτουργίες που χρειάζεται κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

Υποστηρίζει κάθε μοντέρνο σενάριο τηλεφωνικής επικοινωνίας, σύνθετο ή απλό, για να επικοινωνείτε αποτελεσματικά και άμεσα με τους πελάτες σας. Η ευκολία στην προσαρμογή και τη διαχείρισή του εξασφαλίζουν απόλυτη αυτονομία και κάνουν την επικοινωνία πραγματικά ευέλικτη.

Οι προηγμένες λειτουργίες του ενισχύουν την εικόνα της επιχείρησής σας, μειώνουν σημαντικά τον χρόνο απόκρισης και αυξάνουν την αποδοτικότητα.

Αξιοποιήστε το

  • IVR Menus για να διευκολύνετε τους πελάτες να συνομιλούν άμεσα με το τμήμα που τους ενδιαφέρει,
  • Ring Groups για ταχύτερη επικοινωνία και
  • Queues για να απαντάτε σε κάθε κλήση.

Αποκτήστε το δικό σας VPBX από τη Yuboto, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και απολαύστε μία νέα εμπειρία εταιρικής επικοινωνίας.

Τηλεργασία άμεσα και χωρίς επιπρόσθετο κόστος

Ολοκληρωμένη εταιρική επικοινωνία χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Αξιοποιήστε το Virtual τηλεφωνικό κέντρο μας (σε συνεργασία με την Yuboto), για να παρέχετε όλες τις δυνατότητες επικοινωνίας σε κάθε εργαζόμενο είτε εργάζεται απομακρυσμένα από το σπίτι ή ενώ βρίσκεται on the go.

Cloud τηλεφωνικό κέντρο – Iδανικό εργαλείο τηλεργασίας

  • Οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι δέχονται και διαχειρίζονται όλες τις κλήσεις ακριβώς όπως στο γραφείο τους
  • Όλες οι ψηφιακές λειτουργίες είναι διαθέσιμες απομακρυσμένα, ανεξάρτητα από την τοποθεσία των χρηστών
  • Η απομακρυσμένη χρήση δεν επιφέρει καμία επιπρόσθετη χρέωση, δεν απαιτείται η δαπανηρή λειτουργία της εκτροπής κλήσεων

Βασικά Πλεονεκτήματα

Απόλυτη Συνδεσιμότητα

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους εταιρικούς αριθμούς σε ένα πλήθος συσκευών που υποστηρίζουν τη σύνδεση στο Internet. Αξιοποιήστε Desktops/Laptops, Tablets ή οποιοδήποτε smartphone. Κάθε αριθμός της επιχείρησής σας, ακολουθεί τον κάτοχό του κυριολεκτικά παντού.

Αποτελεσματική Διαχείριση

Μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό panel ρυθμίζετε όλες τις λειτουργίες του κέντρου και τη “συμπεριφορά” όλων των απομακρυσμένων συσκευών ακριβώς σαν να ήταν σταθερές VoIP συσκευές στο γραφείο.

Μειωμένο κόστος

 

Το Virtual PBX δεν απαιτεί την εγκατάσταση νέου hardware και δεν συνοδεύεται από κόστος συντήρησης ή επισκευής. Οι χρεώσεις των κλήσεων είναι σημαντικά πιο χαμηλές από αυτές της παραδοσιακής τηλεφωνίας. Όλες οι λειτουργίες του κέντρου δεν επιφέρουν extra χρεώσεις για απομακρυσμένη χρήση ή τηλεργασία.

Άμεση Υλοποίηση

Η αρχική παραμετροποίηση και όλες οι σχετικές ρυθμίσεις για την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου σύμφωνα με τις ανάγκες που δημιουργεί η απομακρυσμένη εργασία ολοκληρώνονται πολύ άμεσα και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Το Virtual PBX είναι μία ευέλικτη, αξιόπιστη και πραγματικά γρήγορη λύση τηλεργασίας.

Πώς το Virtual PBX ενισχύει την τηλεργασία.

Λειτουργία Follow Me

Το Follow Me σας επιτρέπει να προσθέσετε μία σειρά από επιπλέον τηλεφωνικούς αριθμούς στον εταιρικό αριθμό, οι οποίοι χτυπούν με προκαθορισμένη σειρά προτεραιότητας ώστε να μην χάνετε καμία κλήση όπου κι αν βρίσκεστε.

Τηλεφωνικά Meetings

H λειτουργία Conference σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε meetings, σε έναν συγκεκριμένο αριθμό του κέντρου όπου τρεις ή περισσότεροι εργαζόμενοι συνομιλούν ταυτόχρονα.

Call Forwarding

H γνωστή λειτουργία της εκτροπής κλήσεων σε οποιοδήποτε αριθμό της επιλογής σας, σταθερό ή κινητό. Αποδεικνύεται χρήσιμη για τις ελάχιστες περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει συνδεσιμότητα στο Internet.

Voicemail to Email

Άμεση αποστολή των ηχητικών μηνυμάτων τηλεφωνητή όλων των αριθμών στα αντίστοιχα e-mails. Έτσι, οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται στα αναπάντητα αιτήματα / κλήσεις των πελάτων πολύ γρήγορα.

Πακέτα Virtual PBX

Κατάλληλη λύση για επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις και start ups.

Απεριόριστα
Εσωτερικά Τηλέφωνα (extensions)

4
Tαυτόχρονες κλήσεις
2 εισ. + 2 εξ.

Δώρο 1 ώρα εκπαίδευση +
1η παραμετροποίηση*

9,99€/μήνα

Ιδανικό πακέτο VPBX για μικρά γραφεία και επιχειρήσεις με 8 εργαζομένους

Απεριόριστα
Εσωτερικά Τηλέφωνα (extensions)

8
Tαυτόχρονες κλήσεις
4 εισ. + 4 εξ.

Δώρο 1 ώρα εκπαίδευση +
1η παραμετροποίηση*

19,99€/μήνα

Κατάλληλη λύση για eshops και μικρές επιχειρήσεις με 12 εργαζομένους

Απεριόριστα
Εσωτερικά Τηλέφωνα (extensions)

12
Tαυτόχρονες κλήσεις
6 εισ. + 6 εξ.

Δώρο 1 ώρα εκπαίδευση +
1η παραμετροποίηση*

24,99€/μήνα

Κατάλληλο πακέτο σύνδεσης για μεγάλες επιχειρήσεις με 20 εργαζομένους

Απεριόριστα
Εσωτερικά Τηλέφωνα (extensions)

20
Tαυτόχρονες κλήσεις
10 εισ. + 10 εξ.

Δώρο 1 ώρα εκπαίδευση

 

39,99€/μήνα

*Η προσφορά ισχύει για πραμετροποίηση τηλεφωνικού κέντρου. Ωριαία παραμετροποίηση συσκευών remote: 40,00€ (χωρίς ΦΠΑ).

Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%