Η εταιρία πληροφορικής “Heuristics” ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2008, ως εταιρία πληροφορικής & μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων, με έδρα το Κρυονέρι Αττικής. Αργότερα όπως το επιτάσσουν οι συνθήκες της εποχής ασχολήθηκε επιτυχώς με το web Hosting, το Web Desing και Development, όπως επίσης και με το internet Marketing.

Είμαστε μία ομάδα με πάθος για αυτό που κάνουμε. Μέσω της εμπειρίας μας πάνω σε πολλά και διαφορετικά projects διαθέτουμε την ευελιξία και τη προσαρμοστικότητα να δοκιμάζουμε και να εφαρμόζουμε διαρκώς νέες τεχνολογίες και σύγχρονες πρακτικές, ώστε να παρέχουμε σε κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε project που αναλαμβάνουμε.
Τα άτομα που απαρτίζουν το προσωπικό μας διακρίνονται για την αγάπη τους για το έργο και τους σκοπούς της εταιρείας μας. Διαθέτουμε όλοι όρεξη για αυτή τη δουλειά, αφού ο κάθε ένας από εμάς καταφέραμε να ικανοποιήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους προσωπικούς μας στόχους, να κάνουμε το hobby μας επάγγελμα! Με τον ίδιο ενθουσιασμό, αναλαμβάνουμε το κάθε μας project ώστε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε κάθε τους βήμα και να τους μεταδώσουμε την ίδια αγάπη για αυτό που μαζί δημιουργούμε.

Με τη μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών μας, εκτός από το συμβουλευτικό ρόλο που προσφέρουμε αναλόγως αναγκών και απαιτήσεων κάθε πελάτη για το ορθό σχεδιασμό λύσεων, παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης από το εξειδικευμένο και άρτια οργανωμένο τεχνικό προσωπικό μας.
Η διαχείριση ενός έργου ολοκλήρωσης συστημάτων, περιλαμβάνει μελέτες, κατασκευαστικές εργασίες, εγκαταστάσεις εξοπλισμού και δικτύων, εγκαταστάσεις και προσαρμογή εφαρμογών και εκπαίδευση. Τα στελέχη των αντίστοιχων τμημάτων της εταιρίας μας, ενημερώνονται, εκπαιδεύονται και πολλές φορές καινοτομούν στις νέες τεχνολογίες, στην αιχμή των οποίων βρισκόμαστε.