Θωρακίστε τις διαφημίσεις σας στο Google AdWords από ανεπιθύμητους χρήστες και ανταγωνιστές.

Η διαφήμιση μέσω Google Ads αποτελεί έναν από τους πιο ευρέως διαδεδομένους τρόπους προβολής στον ψηφιακό κόσμο. Κατά πόσο όμως είναι αποδοτική; Τα χρήματα που δαπανούνται εξυπηρετούν τον σκοπό τους;

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων τέτοιες καμπάνιες είναι εξαιρετικά αποδοτικές. Παρόλα αυτά ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων αυτών χάνεται λόγω απάτης (γνωστή ως click fraud), καθώς οι διαφημίσεις εσκεμμένα «κλικάρονται» από τα λάθος άτομα και δεν φτάνουν ποτέ το κοινό για το οποίο προορίζονταν. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι επιχειρήσεις να μην κερδίζουν από την μέγιστη αποτελεσματικότητα της καμπάνιας τους και ουσιαστικά να χάνουν την αξία από ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων τους.

Οι επιπτώσεις από το click fraud είναι άμεσες και προφανείς. Αρχικά, η επιχείρησή σας χάνει σημαντικό μέρος των κεφαλαίων που έχει επενδύσει στην ψηφιακή διαφήμιση. Το ποσό αυτό μπορεί να κυμανθεί από σχετικά μικρό, έως αρκετά μεγάλο, ανάλογα με το ποσό δαπάνης της εκάστοτε καμπάνιας.

Σε μία δεύτερη ανάλυση, ένα επίσης πολύ σημαντικό πλήγμα είναι ότι παραποιούνται τα στατιστικά της καμπάνιας σας μέσω του Google Ads. Αποτέλεσμα αυτού είναι να αναπτύξετε ψευδή εικόνα για το τι δουλεύει και τι όχι και πιθανώς να προβείτε μετέπειτα σε τακτικά λάθη.

Η υπηρεσία Click Protect είναι ειδικά προσαρμοσμένη ώστε να προστατεύει της καμπάνιες σας μέσω Google Ads από επιτηδευμένα «κλικ» που έχουν στόχο να δαπανήσουν τα χρήματά σας.

Το Click Protect στέλνει αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο επικίνδυνες διευθύνσεις IP στην λίστα αποκλεισμού του Google Ads, προφυλάσσοντας το διαφημιστικό σας budget με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Το λογισμικό είναι αρκετά εκλεπτυσμένο ώστε να εντοπίζει δυναμικά πιθανά IPs που εμπίπτουν σε χαρακτηριστικά απάτης και να τα απομονώνει άμεσα.

Το Click Protect είναι το κατάλληλο εργαλείο για να θωρακίσετε τις διαφημίσεις σας στο Google Ads.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να πάμε την επιχείρησή σας ένα βήμα μπροστά.