Τρόποι Αποστολής Παραγγελίας

Οι τρόποι αποστολής των παραγγελιών που χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα heuristics.gr και που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περιγράφονται παρακάτω:

Για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδος, το ηλεκτρονικό κατάστημά μας συνεργάζεται με τις εξής εταιρείες ταχυμεταφορών (courier)

 

Γενική Ταχυδρομική Logoγια τις αποστολές που χρήζουν πληρωμή με αντικαταβολή καθώς επίσης με τα

Elta courier Logoγια τις παραγγελίες που έχουν εξοφληθεί και δεν χρήζουν πληρωμή με  αντικαταβολή, πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι δεν υπάρχει πρόσθετη χρέωση για την παράδοση, στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Ελλάδος.

Τα κόστη αποστολής για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά ανέρχονται στα 3,80€/αποστολή.

Σημείωση: Παρέχεται η δυνατότητα να σταλεί η παραγγελία σας σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε.

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή (εκτός από τις επίσημες αργίες του ελληνικού κράτους). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή μετά τις 17.00, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ: Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής της παραγγελία σας (εκτός του προβλεπόμενου χρόνου που αναφέρεται στο εκάστοτε προϊόν μας). Θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, μέσω e-mail ή τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τους λόγους καθυστέρησης. Καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί), να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας.  Ή ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας σας και επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση που έχει υπάρξει κατάθεση  σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας ή paypal.