ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ E-SHOP

Όταν πλέον ο κάθε πελάτης μπορεί να κάνει τις αγορές του online, εσύ θα πουλάς ακόμα χωρίς e-shop; Και βέβαια όχι!

Απόκτησε σήμερα το e-shop που επιθυμείς για την επιχείρησή σου και «αύξησε» άμεσα το δίκτυο των πελατών σου!

Στην Heuristics θα αναλαμβάνουμε την κατασκευή e-shop και την προώθηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος! Στόχος μας είναι η αύξηση των πωλήσεων με δυναμικό τρόπο, προσφέροντας στους πελάτες σας την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το κατάστημά σας άμεσα και αξιόπιστα!

Εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους για τη σχεδίαση, κατασκευή και προώθηση e-shop με σκοπό να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε διεθνές επίπεδο! Στοχεύουμε ψηλά για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα γι’ αυτό σας καλούμε να αναπτύξετε μαζί μας τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχετε μεταφέροντας online την επιχείρηση σας.

Κάθε πωλητής χρειάζεται ένα γρήγορο και αξιόπιστο σύστημα επεξεργασίας πληρωμών και το e-shop δεν διαφέρει – ειδικά όταν το ηλεκτρονικό κατάστημά σας είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Στην Heuristics ειδικευόμαστε στην κατασκευή e-shop ή αλλιώς ιστοσελίδων e-commerce. Δημιουργούμε ειδικές ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, που υλοποιούν ποικίλες λύσεις για όλους τους τύπους επιχειρήσεων.

Είτε πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα είτε για εξειδικευμένο σύστημα κρατήσεων, είτε για εξειδικευμένο σύστημα real estate, μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Η ομάδα σχεδιασμού ιστοσελίδων e-commerce και κατασκευής e-shop της εταιρίας μας, θα συνεργαστεί μαζί σας για να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση marketing, η οποία έχει ήδη αποδώσει σε περισσότερες επιχειρήσεις από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Συχνά υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας – αλλά και αυτές των πελατών τους – με ιστοσελίδες που βρίσκονται στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.

Επικοινώνησε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο.