Εταιρία Πληροφορικής Heuristics

Η εταιρία πληροφορικής “Heuristics” ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2008, ως εταιρία πληροφορικής & μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων, με έδρα το Κρυονέρι Αττικής. Αργότερα όπως το επιτάσσουν οι συνθήκες της εποχής ασχολήθηκε επιτυχώς με το web Hosting, το Web Desing και Development, όπως επίσης και με το internet Marketing.

Έχοντας στελέχη με πολυετή πείρα στον χώρο της πληροφορικής, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, στις νέες τεχνολογικές τάσεις της αγοράς καθώς και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

Με ένα άρτιο οργανωμένο δίκτυο ανθρωπίνου δυναμικού (τεχνικό και διοικητικό προσωπικό), οι σύμβουλοι μηχανολόγοι μας είναι σε θέση να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Με τη μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών μας, εκτός από το συμβουλευτικό ρόλο που προσφέρουμε αναλόγως αναγκών και απαιτήσεων κάθε πελάτη για το ορθό σχεδιασμό λύσεων, παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης από το εξειδικευμένο και άρτια οργανωμένο τεχνικό προσωπικό μας.
Η διαχείριση ενός έργου ολοκλήρωσης συστημάτων, περιλαμβάνει μελέτες, κατασκευαστικές εργασίες, εγκαταστάσεις εξοπλισμού και δικτύων, εγκαταστάσεις και προσαρμογή εφαρμογών και εκπαίδευση. Τα στελέχη των αντίστοιχων τμημάτων της εταιρίας μας, ενημερώνονται, εκπαιδεύονται και πολλές φορές καινοτομούν στις νέες τεχνολογίες, στην αιχμή των οποίων βρισκόμαστε.

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;

Δημιουργία ενός λογαριασμού;